Zašto UV otisak?

Zašto UV otisak?

Zato jer je savršen za tisak na: kemijske olovke, upaljače, USB stickove, PVC vizitke, rokovnike, maske za mobitel, poklone i još mnogo toga.

Kod UV tiska tinta koja pada na predmet ne ulazi u predmet, nego ostaje na površini predmeta i jako se brzo suši, 0,2 sekunde nakon što padne na predmet, pa tako dobivamo izuzetno kvalitetan otisak, živopisne boje te bogate duboke crne tonove. UV tisak je ekološki puno prihvatljiviji i samim time manje štetan od drugih sličnih tehnika tiska. Također jedna od brojnih prednosti je i to što je UV tisak otporan na razna kemijska sredstva i vremenske uvjete, što ga čini idealnim za dugoročno korištenje kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru.

Također postoji i opcija lakiranja cijelog otiska ili nekih detalja na predmetu koji se tiska u mat ili sjajnog varijanti što dodatno uljepšava proizvod, a također podrazumijeva još veću kvalitetu i trajnost proizvoda (još veća otpornost na grebanje i dr.).

I na kraju ova vrsta tiska je moguća na gotovo svim materijalima: foreks, pleksiglas, aluminij, drvo, iverica, mediapan, PVC, staklo, keramika i sl.


Ispis   E-mail